Suspiciunile familiei lui Dumitru Tinu legate de moartea acestuia au fost confirmate la Acces Direct Clarvazatoarea
Celebra clarvazatoare Rosa Collelldevall, cunoscuta sub numele "La dama blanca" a fost marti, 15 februarie, invitata Simonei Gherghe la emisiunea Acces Direct. Rosa a venit special din Spania, la invitatia Antenei 1, pentru a discuta cateva cazuri celebre, inca neelucidate complet de autoritati.

In emisiunea de marti, cazul pe care Simona Gherghe i l-a supus atentiei clarvazatoarei a fost cel al jurnalistuluiDumitru Tinu, gasit mort la inceputul anului 2003, in urma unui presuspus accident de masina. In platoul emisiunii s-au aflat si Andrei Tinu, Emilia Iucinu si Luis Lazarus- cel care la acea vreme s-a ocupat de investigatia jurnalistica a cazului.

Simona Gherghe a tinut sa precizeze inca de la inceput ca La dama blanca si familia lui Dumitru Tinu nu s-au intalnit si nu au stat de vorba in culise, la dorinta Rosei care nu a vrut ca asupra dezvaluirilor ei sa planeze vreun semn de intrebare. Clarvazatoarea a primit o serie de fotografii cu Dumitru Tinu si cu locul accidentului si pe baza acestora a facut o serie de dezvaluiri care au culimnat cu concluzia ca accidentul lui Dumitru Tinu a fost unul provocat, deci altfel spus, un asasinat.

  • Rosa Callelldevall a colaborat cu politia spaniola la rezolvarea unor cazuri dificile si a uimit intreaga lume prin faptul ca a prezis Razboiul din Golf si caderea zidului Berlinului. Celebritatea ei in Spania, dar si in alte tari se trage si din puterea ei de a vindeca oamenii prin puterea mintii.

La dama blanca va fi invitata si astazi, 16 februarie, la Acces Direct unde va analiza moartea Madalinei Manole, dar si maine 17 februarie cand Simona Gherghe o va ruga pe Rosa Callelldevall sa incerce sa spuna si ce s-a intamplat cu Elodia Ghinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.