Cadavrul lui Bogdan Mitu, tanarul din Cernavoda care si-a ucis sotia in 3 ianuarie si a fost dat disparut, iar o zi mai tarziu parintii fetei au fost ucisi, a fost gasit in apele Canalului Danare-Marea Neagra, trupul acestuia fiind descoperit de catre seful Politiei Cernavoda, Emilian Nicolae.

Seful Politiei Cernavoda a declarat ca a gasit trupul lui Bogdan Mitu in jurul orei 7.50, in acelasi loc in care a fost descoperit si cadavrul sotiei acestuia, scrie MEDIAFAX.

"Faceam un rond prin oras si am trecut si prin zona respectiva, pe la 7.50, si am vazut corpul plutind pe apa. Era exact in acelasi loc in care a fost gasit si cadavrul Gabrielei Mitu ", a declarat seful Politiei Cernavoda. Potrivit acestuia, in zona respectiva apa nu este curgatoare, iar imediat dupa ce temperaturile au crescut corpul a iesit la suprafata.

Trupul tanarului a fost dus la mal si este asteptata sosirea unei echipe de criminalisti de la Constanta si a procurorului de caz, dupa care cadavrul va fi dus la morga pentru necropsie.

Bogdan Mitu a fost dat disparut in 3 ianuarie, dupa ce sotia acestuia, Gabriela Mitu, in varsta de 22 de ani, a fost gasita inecata in Dunare, la Cernavoda. Anchetatorii au stabilit ca tanara a fost omorata, iar principalul suspect in acest caz a fost sotul acesteia, Bogdan Mitu, despre care s-a presupUs ca dupa ce si-a ucis sotia s-ar fi inecat si el.

O zi mai tarziu, in 4 ianuarie, cadavrul Elenei Garoafa (55 de ani), mama Gabrielei Mitu, a fost gasit intr-un sifonier din locuinta femeii. Ulterior, sub un pat, in beciul casei din locuinta familiei a fost gasit si cadavrul tatalui tinerei din Cernavoda, Petre Garoafa (62 de ani).

Concluziile medicilor legisti arata ca parintii Gabrielei Mitu au fost ucisi cu 25-30 de lovituri de cutit. Dublul asasinat a fost asumat de catre Giani Deli-Iorga (30 de ani), prietenul din copilarie al lui Bogdan Mitu.

Giani Deli-Iorga le-a declarat anchetatorilor ca in momentul comiterii crimelor era baut si ca a mers acasa la parintii fetei dupa ce prietenul sau, Bogdan Mitu, l-ar fi anuntat ca vrea sa se sinucida de suparare ca sotia sa intentioneaza sa-l paraseasca. El ar fi mers acasa la Elena si Petre Garoafa incercand sa-i convinga sa intervina pe langa Gabriela Mitu ca tanara sa renute la intentia ei de a divorta de Bogdan. Acolo s-ar fi luat la cearta cu Petre Garoafa, acesta l-ar fi amenintat cu un cutit, iar intr-un moment de furie l-ar fi dezarmat si apoi l-ar fi omorat. Ulterior, ca sa-si ascunda fapta, s-a hotarat sa o omoare si pe Elena Garoafa

Citeste si:
Rușii, bombardament la granița cu România. Portul Reni de pe Dunăre...
Rușii, bombardament la...

In 6 ianuarie, Giani Deli-Iorga a fost arestat preventiv pentru omor deosebit de grav si talharie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.