Seful Autoritatii Nationale a Vamilor, Radu Traian Marginean, a fost pus sub invinuire pentru luare de mita.

Radu Traian Marginean a fost audiat astazi la sediul DNA Oradea, in dosarul traficului de influenta din Vama Halmeu. Insotit de doi avocati, acesta a stat aproape zece minute la sediul sediul DNA - Serviciul Teritorial Oradea, unde fusese citat. Ulterior, seful Autoritatii Nationale a Vamilor a parasit sediul DNA Oradea protejandu-si fata cu o geanta diplomat, pentru a nu fi fotografiat de ziaristi, si a fugit printre masinile parcate.

In acelasi dosar, au mai fost retinuti saptamana trecuta oamenii de afaceri Liviu Florian si Ion Savu si Ioan Romeo Nitu, fost angajat al unui magazin duty-free, cercetati in cazul traficului de influenta de la Vama Halmeu, unde fostul sef Nicoleta Dobrescu este acuzat de DNA ca ar fi platit 130.000 euro pentru a obtine functia.

La Tribunalul Satu Mare a fost adusa si o a patra persoana, omul de afaceri Florin Feher, din Negresti Oas, care este acuzat de complicitate la trafic de influenta.

Citeste si: Coruptia in vami: Zeci de politisti si vamesi retinuti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.