Cabluri de la instalatia de semnalizare pe ruta feroviara Bucuresti Nord-Pajura au fost furate, astfel ca se vor inregistra intarzieri ale trenurilor care sosesc sau pleaca spre Constanta si Galati, informeaza CFR.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA informeaza ca in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 2.00, pe sectia de circulatie Bucuresti Nord - Pajura (km 1+150) persoane necunoscute au taiat opt cabluri de la instalatiile de semnalizare si au furat aproximativ 20 m de cablu.

In urma acestui eveniment, circulatia trenurilor intre Bucuresti Nord si Pajura, operatiunile de manevra pe Bucuresti Nord - Grivita (pe liniile 1-7), dar si circulatia la/de la Depoul Bucuresti Calatori se desfasoara la cale libera, cu verificarea pe teren a pozitiei aparatelor de cale pe toate sectiunile afectate, transmite MEDIAFAX.

Cele mai mari intarzieri, de 60-80 de minute, se vor inregistra la trenurile care sosesc sau pleaca de la/spre Constanta si Galati. De asemenea, intarzieri de 30-40 de minute se vor inregistra si la celelalte garnituri, deoarece este afectata si activitatea in Grupa Tehnica Grivita (liniile 1-7) si la Depoul Bucuresti Calatori, unde se pregatesc si formeaza garniturile si locomotivele pentru Gara de Nord.

Echipele de interventie se afla la fata locului si desfasoara lucrari de inlocuire a cablurilor furate, astfel incat circulatia trenurilor sa fie reluata in conditii normale de trafic.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA isi cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest incident si ii asigura ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari au ca principal scop reluarea

  • 7 trenuri anulate

Sapte trenuri au fost anulate luni, iar altele au intarzieri de peste o ora, in urma furtului de cabluri de la instalatiile de semnalizare CFR de pe ruta Bucuresti Nord- Pajura.

CFR Calatori informeaza, printr-un comunicat de luni, ca circulatia trenurilor dinspre /spre Gara de Nord Bucuresti este in continuare perturbata din cauza furtului de cabluri de la instalatiile de semnalizare de pe sectia Bucuresti Nord - Pajura, produs in noaptea de duminica spre luni, la ora 2.00.

Citeste si:
Răsturnare de situație! Afaceristul din Cluj și-ar fi înscenat...
Răsturnare de situație!...

Trenurile vor avea intarzieri pana la remedierea situatiei de catre echipele de interventie ale CNCF CFR SA.

Din cauza intarzierilor semnificative pana la ora 11.00, urmatoarele trenuri de calatori au fost anulate: Acceleratul 1799 Pitesti - Curtea de Arges; Acceleratul 1792 Curtea de Arges - Golesti; Acceleratul 1791 Bucuresti Nord - Pitesti; Acceleratul 1886 Targoviste - Titu; Acceleratul 1883 Titu - Targoviste; Acceleratul 1794 Titu - Bucuresti Nord; Rapidul 686 Constanta - Bucuresti Nord


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.