Cea mai scazuta temperatura din tara a fost inregistrata, marti dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, unde termometrele au indicat minus 26,8 grade Celsius.

In judetul Covasna, cele mai scazute temperaturi inregistrate marti dimineata au fost minus 26,8 grade Celsius la Intorsura Buzaului, minus 22 de grade Celsius la Sfantu Gheorghe si Baraolt si minus 21 de grade Celsius la Targu Secuiesc, scrie MEDIAFAX.


Meteorogul de serviciu de la statia Intorsura Buzaului a afirmat ca acolo s-a inregistrat, marti dimineata, cea mai scazuta temperatura din tara.

Meteorologii se asteapta la o incalzire usoara in urmatoarele zile.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata la Intorsura Buzaului a fost in februarie 2005, cand in zona erau minus 36 de grade Celsius.

Temperaturi scazute s-au inregistrat si in judetul Bistrita-Nasaud, mercurul termometrelor aratand minus 18 grade Celsius la Bistrita Bargaului, iar la baza Pasului Tihuta minus 17,5 grade Celsius.


La Bistrita au fost minus 15 grade Celsius si s-au format ceata si chiciura.

Stratul de zapada masoara 13 centimetri in localitatea Domnesti.

Potrivit reprezentantilor Sectiei Bistrita a Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj, marti dimineata s-a circulat cu dificultate din cauza cetii la Bistrita si la Beclean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.