Innoirea fardurilor, folosirea unor produse ce ofera protectie solara si mai multa odihna se numara printre sfaturile de infrumusetare si intinerire la inceput de an, oferite de un expert britanic citat de dailymail.co.uk.

Produsele de machiat ar trebui schimbate de doua ori pe an. Aruncati orice miroase ciudat, si-a schimbat culoarea sau textura, in conditiile in care una din zece femei a suferit de afectiuni ale ochilor precum conjunctivita, ce pot fi cauzate de cosmetice expirate. De asemenea, este recomandat sa inlocuiesti pensulele si buretii sau sa le speli cu sampon, scrie MEDIAFAX.

Asigurati-va ca aveti elementele de baza: un fond de ten bun si trei farduri de ploape: unul de culoare neutra, potrivita cu culoarea pielii, o culoare pentru ploape si unul mai inchis pentru contur. Totodata, iti poti aduce machiajul la zi cu un ruj deschis la culoare si stralucitor, iar pentru ochi foloseste farduri violet care se potrivesc oricui
.

  • Folositi zilnic un produs cu factor de protectie solara

Expunerea la soare fara protectie este principala cauza a imbatranirii pielii, depigmentarii si ridurilor. Chiar si in sezonul rece trebuie sa folositi un produs cu factor de protectie solara 15 pe fata, gat si maini.

  • Folositi un ser antioxidant
Aplicati un ser antioxidant usor pe fata inainte sa aplicati crema hidratanta, pentru regenerarea pielii solicitate iarna.

  • Schimbati-va coafura si culoarea parului
Nu se mai poarta parul foarte intins, asa ca faceti-l sa arate bogat. Este la moda o tehnica de colorare ce presupune trecerea de la radacini mai inchise la varfuri mai deschise ca nuanta, pentru un aspect natural si sexy.

  • Dormiti mai mult
In cadrul unui studiu suedez, participantilor li s-a cerut sa compare fotografii ale unor oameni, barbati si femei, dintre care unii dormisera opt ore, iar ceilalti avusesera o noapte de somn insuficient. Acestia din urma au fost perceputi ca fiind mai putin sanatosi si mai putin atragatori. [Somnul de frumusete, demonstrat stiintific].

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.