Barbatul din Cugir acuzat ca si-a ucis, joi dimineata, o fosta colega de serviciu, cu mai multe lovituri de cutit in zona gatului, a fost arestat, vineri, pentru 29 de zile, fiind acuzat de omor calificat.
Reprezentantul Biroului de Presa al Tribunalului Alba, Sorina Cristorean, a declarat ca instanta a admis propunerea facuta de procurorii criminalisti si au emis pe numele barbatului mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru omor calificat, potrivit MEDIAFAX.

Decizia Tribunalului Alba nu este definitiva, insa barbatul a anuntat in sala de judecata ca nu intentioneaza sa faca recurs.
Potrivit anchetatorilor, barbatul va fi internat in urmatoarea perioada la Spitalul Penitenciar Jilava, urmand sa fie supus la Bucuresti unor noi examene de specialitate pentru a se stabili daca sufera sau nu de boli psihice.

Barbatul a fost deja supus, vineri, unei expertize neuropsihiatrice pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant cand a comis crima, iar medicii au stabilit ca sufera de afectiuni psihice, insa un diagnostic final urmeaza sa fie pus de medicii bucuresteni
.

O femeie din Cugir, judetul Alba, a fost ucisa
, joi dimineata, in fata societatii la care lucra, victima fiind injunghiata de mai multe ori cu un cutit, de catre barbat care s-a predat ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.