O femeie din Cugir, judetul Alba, a fost ucisa, joi dimineata, in fata societatii la care lucra, victima fiind injunghiata de mai multe ori cu un cutit de catre un tanar care apoi s-a predat Politiei

Potrivi Biroului de Presa al Inspectoratului Judetean de Politie Alba, politistii criminalisti au stabilit in urma primelor cercetari ca barbatul, in varsta de 33 de ani, a asteptat-o pe femeie, joi dimineata, in fata Parcului Industrial din Cugir, societate in cadrul careia aceasta lucra, si se pare ca dupa o discutie in contradictoriu a injunghiat-o de mai multe ori cu un cutit, scrie MEDIAFAX.

Femeia, in varsta de 40 de ani, a murit in urma ranilor provocate. Dupa comiterea faptei, barbatul a mers la Politie si s-a predat.

Reprezentantii Politiei au spus ca nu pot oferi mai multe detalii despre acest caz pentru ca ancheta este in desfasurare, cercetarile fiind facute de o echipa de procurori si politisti criminalisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.