Circulatia rutiera se desfasoara in coloana, joi, pe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre munte coloanele de masini intinzandu-se pe o distanta de aproximativ cinci kilometri.

Potrivit politistilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier Sinaia, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei masinile circula in coloana, cu o viteza care nu depaseste 30 de kilometri la ora.

Potrivit MEDIAFAX, coloana de masini pe sensul de urcare spre munte se intinde pe aproximativ cinci kilometri, pe raza statiunilor prahovene Sinaia si Busteni.

Joi dimineata, intre orele 8.30 si 10.30, camerele de supraveghere ale Dispeceratului de Monitorizare au inregistrat un numar de 1.159 de autovehicule care au tranzitat Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers.

Si miercuri s-a circulat in coloana pe DN 1, in statiunile de pe Valea Prahovei, pe sensul Bucuresti-Brasov fiind inregistrate, in intervalul 13.00 - 16.00, 5.200 de autovehicule.

In zona statiunilor, parcarile amenajate au fost deja ocupate, iar soferii vor fi nevoiti sa caute locuri de parcare pe strazile laterale, fapt care va ingreuna si mai mult circulatia, preciza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Politistii le recomanda soferilor sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care actioneaza in principalele intersectii si in zona trecerilor pentru pietoni, unde, de regula, apar probleme in ceeea ce priveste fluenta circulatiei.

Pentru evitarea aglomeratiei de pe DN1 Ploiesti - Brasov poate fi folosita si ruta DN1A Ploiesti -Valenii de Munte - Cheia - Sacele, iar pentru a se ajunge in zona Bran - Moeciu poate fi urmat traseul A1 Bucuresti - Pitesti, DN73 Pitesti - Brasov.

Citeste si: Iarna se intoarce

Cat ne costa dezapezirea in acest an?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.