Sorin Oprescu l-a criticat, in timpul Comandamentului de iarna, pe directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), pentru faptul ca peroanele nu erau curatate vineri dimineata, motiv pentru care oamenii alunecau "ca pe patinoar".

Primarul general a inceput discutiile din Comandamentul de iarna de la Primaria Capitalei, semnaland ca traficul este ingreunat in sectoarele 5 si 6, din cauza utilajelor insuficiente care actioneaza. Acesta le-a cerut operatorilor sa scoata in teren toate utilajele si sa apeleze la echipajele de Politie Rutiera, relateaza MEDIAFAX.

"Domnule director general al RATB, v-am rugat sa va scoateti oamenii. Daca nu aveti posibilitatea sa scoateti oamenii, sa-mi spuneti. Va scoateti oamenii acum, aluneca oamenii ca pe patinoar. Pana dimineata, peroanele nu au fost curatate"
, s-a adresat Oprescu directorului general al RATB.

  • "Am impresia ca ma luati de maimutoi"

Potrivit rapoartelor operatorilor de salubrizare, de vineri dimineata, de la ora 7.00, in sectorul 1, SC Romprest SA actioneaza pe strazile laterale la imprastiat material antiderapant si pluguit cu 60 utilaje, precum si in statii RATB, la trecerile de pietoni si refugiile RATB, pe toate arterele principale cu 230 de operatori.

In sectorul 2, SC Supercom SA actioneaza pe strazile laterale la imprastiat material antiderapant si pluguit cu 34 utilaje, precum si in statii RATB, la trecerile de pietoni si refugiile RATB, pe toate arterele principale cu 148 de operatori.
SC Rosal Grup SRL a intervenit in sectorul 3 cu 46 de utilaje pe marile bulevarde, iar in statii RATB, treceri de pietoni si refugii RATB, pe toate arterele principale cu 170 operatori

In sectorul 4
, SC Rebu SA actioneaza cu 32 utilaje pe strazile laterale la imprastiat material antiderapant si pluguit, si cu 55 de operatori in statii RATB, treceri de pietoni si refugii RATB.

In sectorul 5
, societatile Romprest Service SA, care actioneaza pe Calea Ferentari si Prelungirea Ferentari, Eroii Sanitari, si Urban SA intervin cu cate doua utilaje.

De asemenea, SC Urban Sa intervine in sectorul 6 cu 28 de utilaje pe arterele principale si cu 147 de operatori in statii RATB, treceri de pietoni si refugii RATB.

Citeste si:
Doi turisti straini au fost amendati de controlorii RATB: Au spus...
Doi turisti straini au fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.