Fiul senatoarei PDL, Sorina Placinta, este acuzat de tentativa de omor dupa un incident pe care l-a avut luni seara cu iubita sa, in ajutorul careia au intervenit mai multi bucuresteni, unul fiind lovit de masina lui Andrei Placinta, iar un altul tragand un foc de avertisment cu o arma detinuta legal.
In zona intersectiei Stirbei Voda cu Berzei, inspre Piata Matache, fiul senatoarei, Razvan Andrei (19 ani) a avut un incident cu iubita sa. Dupa ce a fost lovita, tanara a vrut sa paraseasca locul, urcandu-se la volanul unui Volkswagen, insa Andrei Placinta a blocat-o cu masina sa, un Renault Laguna, au declarat surse judiciare, scrie MEDIAFAX.
  • Un bucurestean, martor al intregii scene, a incercat sa intervina pentru aplanarea conflictului, fara rezultat

Cand a vazut ca tanara s-a urcat in masina, Andrei Placinta a sarit pe autovehicul, spargand luneta si oglinda. Apoi, tanarul a urcat in masina sa, iar bucuresteanul s-a pus in fata autovehiculului in incercarea de a-l opri, dar fiul senatorului PDL a trecut peste el, barbatul ramanand blocat sub Renault.
  • Pe de alta parte, un alt martor, cand a vazut ca lucrurile degenereaza, a tras cu pusca cu aer comprimat, pe care o detine legal, pentru a-l speria pe tanar.

Razvan Andrei a fugit de la locul scandalului, intre timp fiind apelata Politia Rutiera, care a apreciat ca nu este de competenta sa, astfel ca au fost chemati politistii judiciaristi.

Renaultul a fost rasturnat pentru a-l scoate de sub masina pe bucuresteanul blocat. Politia a inregistrat cazul, luand numar unic de la Parchetul Tribunalului Bucuresti.


Nu este prima data cand fiul Sorinei Placinta este implicat intr-un scandal. In urma cu cateva luni, presa a relatat ca Andrei Placinta a postat pe contul sau de pe o retea de socializare fotografii in care apare urinand pe o troita maramureseana, iar in 2009 a postat imagini in care saruta un barbat.
  • Andrei Placinta a plecat din spital marti la pranz
Andrei Razvan Placinta a fost tratat pentru rani superficiale la nivelul membrelor, in Serviciul Urgente de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar marti la pranz a plecat din unitatea sanitara, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al SUUB, Bogdan Popescu.

Medicul Bogdan Popescu a precizat ca Andrei Placinta a avut doar rani minore, care au fost tratate in Serviciul Urgente.

Citeste si:
Sfârșit cumplit pentru Călin Doboș, chirurgul vedetelor.
Sfârșit cumplit pentru Călin...

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) a mai spus ca o alta persoana care a fost implicata in incident a ajuns la spital, cu rani superficiale, insa nu a necesitat internare.


  • Parchetul incepe urmarirea penala impotriva fiului senatoarei

Parchetul Tribunalului Bucuresti a inceput urmarirea penala impotriva fiului senatoarei PDL Sorina Placinta, tanarul fiind acuzat de tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si talharie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

In scandal, telefonul tinerei agresate a disparut, astfel ca Razvan Andrei este pus sub acuzare si pentru talharie.

Razvan Andrei Placinta a dat o scurta declaratie politistilor la spital, el fiind cercetat pentru mai multe infractiuni, printre care tentativa de omor, distrugere, lovire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.