In ultima luna din an, ne rasfatam cu mese copioase alaturi de cei dragi! Dar ce facem cu surplusul de kilograme?
  • Dieta Pofticiosilor - Ideala pentru perioada Sarbatorilor

Stim ca in luna decembrie incepe razboiul cu poftele. De aceea, Healthy propune o dieta special creata pentru pofticiosi, renumita in randul vedetelor de la Hollywood, dieta ce permite consumul oricarui aliment, dar are un secret!

Dieta pofticiosilor permite consumul tuturor alimentelor. Asadar, aveti voie sa mancati orice va face pofta, la orice ora doriti, dar nu aveti voie sa consumati mai mult de un pahar de bautura alcoolica o data la doua zile.

Singura conditie a acestiei diete atat de permisive este aceea ca, desi puteti manca orice, nu aveti voie sa consumati mai mult de o lingura din orice preparat. Fie dintr-o prajitura, fie de cartofi prajiti sau o bucatica de friptura sau de cozonac, dar ca volum sa nu depaseasca o lingura
.
  • Care este principiul pe care se bazeaza aceasta dieta?
Aceasta dieta asigura un aport variat de nutrienti, dar in cantitate mica. De asemenea, centrul satietatii va fi stimulat, astfel ca nu veti mai resimti senzatia de foame. Iar pentru ca stomacul este des alimentat, aciditatea gastrica scade, un alt aspect ce duce la diminuarea poftei de mancare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.