Romania va lansa, astazi, la Moscova brandul turistic de tara, eveniment prin care urmareste sa prezinte oferta turistica si sa atraga mai multi vizitatori rusi.

Lansarea brandului de tara al Romaniei se inscrie in strategia adoptata pentru exploatarea potentialului turistic al Federatiei Ruse, a declarat ambasadorul Romaniei la Moscova, Constantin Mihail Grigorie, potrivit AGERPRES.

El a explicat ca evenimentul va fi urmat de o serie de actiuni publicitare, in masura sa creasca fluxul turistilor rusi in Romania. Ambasadorul a spus ca anul trecut, cu ocazia vizitei ministrului turismului, Elena Udrea, in capitala rusa, s-a degajat un interes real din partea Federatiei Ruse pentru Romania, un rol important revenindu-i turismului balnear.


Lucian Bute, Campionul mondial la box, la categoria supermijlocie, a semnat miercuri cu Ministerul Turismului un contract de promovare a imaginii Romaniei in lume.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.