O femeie si fetita ei in varsta de sapte ani au fost accidentate in aceasta dimineata de un sofer care nu le-a acordat prioritate, desi se aflau pe trecerea de pietoni. Femeia a decedat la spital, iar copilul a murit, in cursul dupa-amiezii, in drum spre Spitalul de Neurochirgie din Bucuresti.

Potrivit directorului medical al Spitalului Judetean Buzau, medicul Ion Draghici, femeia a murit, in pofida tuturor eforturilor medicilor de a o stabiliza. Medicii au incercat resuscitarea zeci de minute, in final constatandu-se decesul, relateaza MEDIAFAX.

Fetita in varsta de patru ani, de asemenea ranita in urma accidentului,
a murit in ambulanta, inainte de a ajunge in Capitala. Potrivit politisitilor, cele doua victime au fost pur si simplu spulberate de masina, care s-a oprit abia la cativa metri de la locul impactului.

Initial, medicii de la Spitalul Judetean Buzau au precizat ca fata va fi transferata la spitalul din Bucuresti cu un elicopter SMURD; insa in final victima a fost transportata cu o ambulanta.

Potrivit medicului Ion Draghici, de la Spitalul Judetean Buzau, fetita ranita in accidentul de miercuri dimineata avea o ruptura de organe, probabil de splina ori ficat, avea un traumatism cranian si fracturi la maini si picioare.

Conform sursei citate, imediat dupa accident fetita a intrat in stop cardio-respirator, insa a fost stabilizata la Spitalul Judetean Buzau, dupa care a fost luata decizia transferarii ei la un spital din Bucuresti.

Fetita a fost spulberata, miercuri dimineata, pe o trecere de pietoni de la iesirea din Buzau spre Ramnicu Sarat, in zona unui rond. Ea se indrepta spre gradinita impreuna cu mama sa, cele doua fiind accidentate in timp ce se aflau pe trecerea de pietoni de un sofer in varsta de 27 de ani din Buzau, aflat la volanul unui autoturism BMW.

Femeia a fost aruncata la zeci de metri de locul accidentului, in timp ce fetita a ajuns pe luneta masinii.

Soferul autoturismului a oprit la cativa metri de locul in care le-a accidentat pe cele doua.

Mama fetitei a fost cea care a decedat prima, dupa zeci de minute de resuscitari efectuate de medicii de la Spitalul Judetean Buzau. Femeia lucra ca agent de paza la Casa Judeteana de Pensii Buzau, iar miercuri era ziua ei libera.

Citeste si:
Atac armat la o universitate din centrul orașului Praga. 15...
Atac armat la o universitate...

Tanarul care le-a accidentat pe cele doua a fost testat cu aparatul Drager care a indicat ca nu consumase alcool. Individul care lucreaza la o firma de dezmembrari de la marginea orasului Buzau a fost dus apoi la Spitalul Judetean pentru recoltarea de probe biologice. La ora transmiterii acestei stiri, el este inca audiat de anchetatori, fiind acuzat de ucidere din culpa.

Surse din cadrul Politiei sustin ca tanarul sofer a declarat anchetatorilor ca nu le-ar fi observat pe cele doua pe trecerea de pietoni, motiv pentru care nu a incetinit in apropierea marcajului pietonal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.