Bogdan Mararu a fost externat, luni dimineata, de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, a declarat medicul Sorin Ciobanu, purtator de cuvant al unitatii spitalicesti.
Potrivit medicilor, barbatul a avut doua plagi impuscate in zona abdominala, care au fost curatate si suturate, fara ca ranile sa ii afecteze vreun organ intern, relateaza MEDIAFAX.

Bogdan Mararu a anuntat ca familia sa ofera recompensa de un milion de euro pentru gasirea lui Cristian Chilat - barbatul care i-a ucis fratele.


Gheorghita Mararu (32 ani) si fratele acestuia, Bogdan (36 ani), stateau la masa, duminica la pranz, intr-o cafenea din Piatra Neamt, primul din acestia fiind impreuna cu prietena sa. La un moment dat, in local a intrat Cristian Chilat (40 ani), zis "Falau", care a scos pistolul si l-a impuscat de patru ori pe Gheorghita Mararu si de doua ori pe fratele acestuia, dupa care a fugit.

Gheorghita Mararu a suferit patru plagi impuscate, trei in zona inimii si una in abdomen, iar cand au sosit medicii avea deja doi litri de sange in cavitatea toracica si era in stop cardio-respirator. Medicii i-au facut masaj cardiac si i-au acordat primul ajutor, injectandu-i si adrenalina pentru a-i reporni inima, insa victima nu a supravietuit.

Bogdan Mararu a fost impuscat de doua ori in abdomen si a fost dus cu ambulanta la Spitalul Judetean.



Cristian Chilat a fost prins, luni dupa-amiaza, in judetul Neamt si va fi dus la Parchetul Tribunalului Neamt pentru audieri, informatia fiind confirmata de catre purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, Catalina Badeanu.

Barbatul a fost gasit ascuns intr-o casa dintr-o comuna aflata in apropierea municipiului Piatra Neamt. Acesta nu era inarmat si nu a opus rezistenta in momentul in care a fost ridicat de fortele de ordine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.