Din cauza restrictionarii totale a circulatiei rutiere in zona Palatului Parlamentului pe data de 27 octombrie, intre orele 15.00 si 23.00, Gala Premiilor in Educatie a fost reprogramata pentru data de 3 noiembrie 2010.

Coordonatele geografice si temporale se pastreaza: orele 19.00, Palatul Parlamentului, Salonul de Receptii, intrarea S1-Izvor. Intrarea se va face exclusiv pe baza de invitatie.

In cadrul evenimentului, Fundatia Dinu Patriciu va acorda premii in valoare de 250.000 de euro celor mai buni elevi, profesori, invatatori, educatori, bibliotecari, cercetatori, scoli, licee, facultati si ONG-uri, care au avut, in anul scolar/universitar 2009-2010 un impact pozitiv deosebit asupra sistemului educational romanesc.

Evenimentul, la care vor participa toti cei 120 de finalisti, cei 57 de membri ai Juriului si personalitati ale vietii academice si culturale, va fi transmis live, pe site-ul www.premiileineducatie.ro. Tot pe site-ul competitiei veti gasi numele finalistilor si zonele din care provin.

Gala Premiilor in Educatie urmareste promovarea oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania. Prin acest proiect, Fundatia Dinu Patriciu doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

Cititi si:Gala Premiilor in Educatie: Publicitate prin carti... gigantice

Solutii pentru invatamantul din Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.