Pentru mitingul si marsul organizate miercuri de cele cinci confederatii sindicale, la care sunt asteptati peste 80.000 de oameni, traficul rutier va fi restrictionat in zona Piata Victoriei, Piata Constitutiei, Soseaua Kiseleff si pe traseul Victoriei-Romana-Universitate-Unirii-Palatul Parlamentului.


Actiunile de protest de miercuri incep cu un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 si 11.00, care se va desfasura intre linia de demarcatie a benzii a II-a de circulatie, de pe Bulevardul Aviatorilor, sensul dinspre Monumentul Aviatorilor catre Piata Romana, Soseaua Kiseleff, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Lascar Catargiu, pana la scuarul de demarcare dintre cele doua sensuri de circulatie, anunta Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Marsul de protest va avea loc intre orele 11.00 si 14.00, pe traseul Piata Victoriei - Lascar Catargiu - Piata Romana - Magheru - Bulevardul Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - Bulevardul I.C. Bratianu - Piata Unirii - Bulevardul Unirii - Piata Constitutiei, iar deplasarea protestatarilor se va face pe patru benzi de circulatie, lasand libere doua benzi, pe sensul dinspre Piata Unirii catre Piata Victoriei, pentru a permite accesul masinilor Ministerului Administratiei si Internelor, a ambulantelor, a pompierilor si a altor autospeciale cu prioritate la trafic.

Locul de desfasurare a mitingului din Piata Constitutiei va fi delimitat de Bulevardul Unirii, de la intersectia cu Bulevardul Regina Maria pana la Piata Constitutiei, Piata Constitutiei si Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunile Unite, potrivit MEDIAFAX.

  • Trafic restrictionat in centrul Capitalei

Astfel, incepand de marti, la ora 20.00, va fi restrictionata parcarea masinilor in Piata Victoriei, Piata Constitutiei, alveolele de pe Soseaua Kiseleff si de pe traseul de deplasare al manifestantilor, inclusiv pe Bulevardul Unirii si Bulevardul Libertatii. Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea actiunilor de protest din fiecare zona.

Totodata, in noaptea de marti spre miercuri, incepand cu ora 24.00, va fi restrictionat traficul in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie, dinspre Piata Romana catre Monumentul Aviatorilor, precum si in Piata Constitutiei, doua benzi de pe Bulevardul Libertatii, sensul dinspre Bulevardul Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie.

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

Miercuri dimineata, de la ora 7.00, va fi restrictionat traficul rutier, pana la ora 14.00, pe Bulevardul Kiseleff, de la Piata Arcului de Triumf pana la Piata Victoriei. Pe Bulevardul Aviatorilor, de la Piata Charles de Gaulle pana la Piata Victoriei, nu va mai fi permis accesul dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Piata Victoriei, si nici efectuarea virajului la stanga din Piata Victoriei catre Bulevardul Ion Mihalache, Calea Victoriei si Bulevardul Lascar Catargiu.

Pe timpul marsului de protest, incepand cu ora 10.30, pana in jurul orei 14.00, traficul rutier va fi restrictionat in totalitate, atat pe traseul de deplasare al participantilor, respectiv Bulevardul Lascar Catargiu - Bulevardul Magheru - Bulevardul I.C. Bratianu - Bulevardul Unirii, cat si pe toate arterele de circulatie care se intersecteaza cu aceste bulevarde.

Citeste si:
Sindicaliștii din Educație, întâlnire cu premierul Ciucă. Anunță...
Sindicaliștii din Educație,...

De la ora 12.00 va fi restrictionat in totalitate traficul rutier, pana in jurul orei 23.00, pe Calea 13 Septembrie, de la intersectia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu, pe Bulevardul Unirii, de la intersectia cu Bulevardul Regina Maria, pe Bulevardul Natiunile Unite, de la Piata Natiunile Unite, pe Bulevardul Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe strada Izvor si pe strada B.P. Hasdeu, de la Pod Hasdeu pana la intersectia cu Bulevardul Tudor Vladimirescu. Accesul riveranilor va fi permis pe Strada Uranus si pe Calea 13 Septembrie.

Pentru eliberarea zonei de miting, la finalul actiunii va fi restrictionat in totalitate traficul rutier pe Splaiul Independentei, intre Piata Unirii si Pod Opera, pe ambele sensuri de mers. Restrictia va fi valabila intre 22.00 si 23.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.