Doi elevi au fost injunghiati in fata unui liceu din Craiova. Unul dintre ei a murit.

  • Presupusul agresor a fost prins
Presupusul agresor al tanarului injunghiat mortal joi dupa-amiaza, in apropierea Liceului "Tudor Arghezi", din Craiova, a fost prins, au informat surse judiciare.

Informatia privind prinderea tanarului care a injunghiat mortal un adolescent de 17 ani si a ranit un altul a fost confirmata si de catre prefectul judetului Dolj, Eugen Georgescu. Acestia nu au dat insa detalii cu privire la locul si modalitatea in care a fost prins tanarul.

Potrivit prefectului de Dolj, ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, este asteptat sa ajunga la Craiova pentru a supraveghea ancheta declansata in cazul agresiunii de la Liceul "Tudor Arghezi". "Am fost anuntat ca domnul ministru va veni si noi il asteptam. Nu mi-a spus motivul pentru care vine, dar este ministru si stie el mai bine ce are de facut. Presupun ca este vorba de ancheta demarata in acest caz, care este unul destul de grav si de luat in seama", a declarat pentru MEDIAFAX prefectul de Dolj, Eugen Georgescu.

Pentru prinderea tanarului au fost instituite filtre in tot judetul si la iesirile din municipiul Craiova.

  • Elev de liceu, ucis in plina zi

Doi elevi de clasa a 11-a au fost injunghiati de un tanar in fata Liceului Arghezi din Craiova. Unul dintre adolescenti a fost injunghiat in inima si a murit pe loc, iar celalalt este in afara oricarui pericol, potrivit Realitatea.

Potrivit primelor informatii mai multi elevi, printre care si cele doua victime, se indreptau spre liceu, fiind asteptati in fata cladirii de un alt grup de tineri. Agresorul a fugit imediat dupa ce i-a injunghiat pe cei doi adolescenti, in prezent fiind cautat de politisti. Din declaratiile elevilor, atacatorul este un fost elev exmatriculat.

Medicii sositi la fata locului au efectuat manevre de resuscitare timp de cateva zeci de minute, insa nu au mai putut salva viata lui Andrei Eduard G, adolescentul injunghiat in inima.

Citeste si:
Claudia Pătrășcanu luptă pentru custodie. Scandalul dintre ea și...
Claudia Pătrășcanu luptă...

Primele informatii furnizate de anchetatori au aratat ca este vorba despre un conflict spontan izbucnit intre doua grupuri de tineri, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.