Fostul general Mihai Chitac este in coma, probabil indusa de tratamentul medicamentos, iar medicii il trateaza pentru afectiunile cardiace deja cunoscute, dar si pentru mai multe tumori cerebrale descoperite in urma cu doua saptamani.

In urma cu doua saptamani, Mihai Chitac a fost internat sub paza la Spitalul Elias din Capitala, pentru ca avea dureri mari de cap, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Medicii au descoperit atunci mai multe tumori cerebrale de dimensiuni mari. Tot atunci i-a fost descoperita si o tumora in zona gatului, care se dovedise in urma analizelor ca era benigna.

Sursele medicale au spus ca, in prezent, pacientul - care a fost eliberat intre timp din penitenciar - este in coma.

Mihai Chitac este internat, de duminica, la Spitalul Militar Central din Capitala. Starea lui este grava din cauza celor sase tumori de dimensiuni foarte mari descoperite.

Fostul general urmeaza un tratament medicamentos pluridisciplinar, avand in vedere atat afectiunile cardiace grave identificate de medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca, cat si tumorile descoperite de curand.

Mihai Chitac a obtinut acordul instantei pentru a parasi pentru patru luni penitenciarul, dupa ce a solicitat intreruperea pedepsei pe motive medicale, au declarat, miercuri, pentru surse judiciare.


Pedepasa lui a fost intrerupta de alte cinci ori, din motive medicale.

Ultima oara, Chitac a fost pus in libertate in 5 mai, pentru 60 de zile, de Curtea Militara de Apel Bucuresti.

Mihai Chitac a fost condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare in dosarul privind evenimentele din timpul Revolutiei de la Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.