Sorin Ovidiu Vintu, soferul acestuia, Alexandru Stoian, si omul de afaceri Octavian Turcan au fost eliberati joi.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis recursul lui Sorin Ovidiu Vintu la decizia Tribunalului Bucuresti de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Acestia au emis verdictul in jurul orei 16:00. Curtea a dispus punerea de indata in libertate a celor trei.

  • Decizia magistratilor este definitiva

Cei trei vor fi cercetati in stare de libertate. Dintre trei judecatori care au luat aceasta decizie, doi au votat pentru admiterea recursului, iar unul impotriva.

Sorin Ovidiu Vintu si Octavian Turcan au interdictie de a parasi tara, timp de 30 de zile, pe perioada cercetarilor, a decis instanta. Totodata, cei trei nu au voie sa-si schimbe domiciliul fara incuvintarea instantei si le este interzis sa poarta arma, relateaza MEDIAFAX.

Mai mult, potrivit Adevarul, Sorin Ovidiu Vintu a fost avertizat in istanta sa nu se apropie de omul de afaceri Octavian Turcan si sa nu ia legatura cu fratii Virgil si Nicolae Popa, care este arestat in Jakarta.

La iesirea din Arestul Politiei, Vantu, imbracat intr-o camasa roz, descheiata la gat, a fost flancat de mai multi politisti si de bodyguarzi, mai noteaza MEDIAFAX.

Omul de afaceri nu a facut declaratii la iesirea din arest, el urcandu-se in autoturismul BMW X5 cu numarul B 34 GMG, care l-a asteptat mai mult de o ora in fata arestului.

Sorin Ovidiu Vintu, omul de afaceri Octavian Turcan si soferul Alexandru Stoian au fost arestati in noaptea de joi spre vineri, dupa pronuntarea deciziei Tribunalului Bucuresti, pentru favorizarea infractorului, in acest caz Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de detentie pentru fraudarea a 300.000 de investitori ai FNI.

[VIDEO] In asteptarea verdictului. Vintu: "Este o problema strict politica"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.