Dan Diaconescu a spus, joi, la iesirea din sediul DNA, ca a fost incurcat de procurorii anticoruptie care l-au chemat pentru a-i aduce la cunostinta o noua invinuire, cand, de fapt, el vroia sa inregistreze la Tribunalul Capitalei partidul pe care-l va conduce. Patronul postului OTV a fost citat in legatura cu ultimele acuzatii de santaj in legatura cu berea Redds produsa de Ursus.

Dan Diaconescu a aratat ca isi planificase, impreuna cu avocatii sai, sa mearga la ora 12.00 la Tribunalul Bucuresti pentru a depune actiunea de infiintare a Partidului Poporului (PP).

El a adaugat insa ca va insista in demersul sau si ca joi va depune, totusi, aceasta actiune.

Avocatul Daniel Fenechiu a spus ca daca acest lucru nu va fi posibil, va relua demersul joia viitoare.

In 23 iulie, Dan Fenechiu declara ca sigla partidului reprezinta doua litere "P" suprapuse, reprezentand numele partidului pe un fundal de trei nuante de violet. [Partid sau reclama mascata pentru Dan Diaconescu?]

Dupa ce a fost eliberat din inchisoare, in 25 iunie, Dan Diaconescu a spus ca va intra in politica si ca va infiinta un partid. El si-a motivat decizia prin faptul ca arestarea sa ar fi fost decisa politic.


Patronul TV a fost citat, joi dimineata, in doua dosare, cel privind santajarea primarului din Zarand, Ion Mot si a omului de afaceri Petre Paul Tardea si, respectiv, cel privind un presupus santaj in legatura cu berea Redd produsa de Ursus.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca patronul postului OTV, Dan diaconescu, jurnalistul Silviu Alupei, si ale doua persoane, au fost citate, joi, la DNA, pentru a le fi aduse la cunostinta invinuirile intr-un nou dosar deschis pe numele realizatorului.

Avocatul postului OTV, Catalin Daniel Fenechiu, a confirmat informatia precizand ca la DNA, au fost citati Dan Diaconescu, jurnalistul Silviu Alupei, directorul postului OTV, Diana Voiculescu si Doru Andrei Costin Iuga.

Potrivit lui Fenechiu, doar Diaconescu s-ar putea prezenta, joi diminieata, la ora 9.30, pentru cand a fost citat, deoarece celelalte trei persoane invinuite in acest dosar sunt in concedii legale de odihna, si nu se afla in Capitala.

Procurorii DNA, politia si Jandarmeria au descins, marti dimineata, la sediul SC Ursus Breweries SA din Calea Victoriei, unde au cautat probe cu privire la o noua acuzatie de santaj adusa lui Dan Diaconescu si altor persoane in legatura cu o ancheta jurnalistica privind berea Redds produsa de Ursus.

Citeste si:
Administratorul firmei care făcea lucrările lângă căminul din...
Administratorul firmei care...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.