Realizatorul de televiziune Cristian Tabara a fost audiat la Sectia 9 de Politie Bucuresti in legatura cu acuzatia conform careia ar fi abuzat o fata in varsta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a precizat ca realizatorul TV a fost invitat sa dea o declaratie la Sectia 9, marti, unde a negat toate acuzatiile care i s-au adus, relateaza MEDIAFAX.

Comisarul Ciocan a mai spus ca politistii au inceput cercetarile dupa ce s-au autosesizat in acest caz, precizand ca presupusa victima nu a depus nicio plangere pana in momentul inceperii verificarilor, ci doar a relatat la Politie despre aceasta situatie.

Totodata, fata de 12 ani si mama sa, care a fost implicata intr-o relatie cu Cristian Tabara, au fost audiate de politisti. Potrivit lui Ciocan, minora a relatat in detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat de ea, pe vremea cand mama sa si Tabara formau un cuplu.

Christian Ciocan a adaugat ca, in urma depunerii declaratiilor tuturor partilor implicate, politistii urmeaza sa desfasoare o serie de acte procedurale.

Contactat, miercuri, de catre agentia MEDIAFAX, Cristian Tabara a refuzat sa faca orice fel de comentariu.

El declarase marti ca nu stia de acuzatiile care i se aduc si ca va urma calea oficiala in acest caz.

"Nu stiam de acest dosar. Astept intai sa aflu ceva oficial. Daca exista intr-adevar aceasta chestiune, prefer sa urmez calea oficiala. Nu stiu ce este cu toata povestea asta. Este o prostie cap-coada", a spus marti Cristian Tabara.

  • Politia a trimis la Parchet dosarul lui Cristi Tabara, cu propunere de neincepere a urmaririi penale

De asemenea, politistii bucuresteni au trimis,miercuri, catre Parchetul Capitalei,dosarul in care a fost facuta o plangere pe numele lui Cristian Tabara,pentru viol,cu propunere de neincepere a urmaririi penale,pentru ca nu sunt probe care sa confirme existenta unui viol,au declarat surse judiciare.
Citeste si:
Vaticanul este acuzat ca a musamalizat un scandal sexual
Vaticanul este acuzat ca a...

Cristian Tabara ar trebui sa se casatoreasca sambata, spun sursele NewsIn, care precizeaza ca scandalul in care a fost implicat sub acuzatia de viol ar putea fi o posibila razbunare. Presa a relatat, marti, ca fiica fostei concubine a lui Cristian Tabara a facut o plangere la politie, in care il acuza pe directorul Directiei Film a TVR de viol.

Parchetul General a precizat, la randul sau, intr-un comunicat remis marti, ca informatiile aparute in presa potrivit carora realizatorul TV Cristian Tabara ar fi cercetat de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 pentru viol sunt eronate, iar numarul de dosar publicat se refera la alta cauza.

"Afirmatia din articol conform careia <<In dosarul penal cu nr.2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Sectorul 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197, alin.3 din Codul Penal>> si care precizeaza ca purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2 a confirmat existenta dosarului penal nr. 2279/P/2010 la Parchetul de pe langa Judecatoria sector 2, in faza de acte premergatoare, este eronata", se arata in comunicatul Parchetului General.

Citeste si:
Cristi Tabara, retinut de politie pentru lovire
Cristi Tabara, retinut de...

Totodata, potrivit sursei citate, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2 nu a confirmat existenta pe rolul acestei unitati de parchet a respectivei cauze, intrucat nu a fost inregistrata la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2, iar la numarul de dosar indicat in articolul de presa figureaza o alta cauza, avand alt obiect si alte parti.

De asemenea, Parchetul General sustine ca plangerea prealabila "reprezinta o manifestare de vointa a unei persoane de a incunostinta organele judiciare cu privire la aspecte pentru care solicita sa fie efectuate cercetari".

"Prin urmare, existenta unei plangeri nu echivaleaza cu existenta infractiunii reclamate de persoana care a sesizat organele judiciare. Scopul actelor premergatoare este, potrivit normelor procesual penale, tocmai stabilirea existentei sau inexistentei aspectelor pentru care o persoana a sesizat organele judiciare. Consecvent obligatiilor legale de informare corecta a opiniei publice si avand in vedere caracterul preponderent nepublic al urmaririi penale, reprezentantii parchetelor nu au obligatia legala de a informa cu privire la actele de urmarire penala efectuate in cauzele penale aflate in faza actelor premergatoare", se mai arata in comunicat.

Citeste si:
Protest în școala unde predă Amalia Bellantoni. Părinții nu o vor...
Protest în școala unde predă...

Cristian Tabara, tarat intr-un scandal sexual


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.