Teatru, muzica si dans in aer liber, incepand din acest weekend, la "Bucuresti - cartier de vara".

Proiectul cultural "Bucuresti - cartier de vara", aflat anul acesta la a doua editie, propune timp de sapte saptamani, in mai multe parcuri ale Capitalei, spectacole de teatru, concerte, magie si dans, anunta organizatorul evenimentului - Centrul de Proiecte Culturale ArCuB al municipalitatii.

Spectacolele vor avea loc dimineata de la ora 10:00 si seara de la ora 20:00, in parcurile National (sector 2), Titan (sector 3), Copilului (sector 4) si Crangasi (sector 6).

Publicul va putea asista la reprezentatii de succes ale unor artisti cunoscuti de la teatrele Bulandra, Nottara, Comedie, Mic, Metropolis, Masca, Evreiesc, Constantin Tanase, Ion Creanga, Excelsior, Tandarica si Opera Comica pentru Copii), ale unor trupe independente (Spiridusii Povestilor, Teatrul de Magie Andrei Teasca, Pur Anima, Adetino, Muschetarii s.a.) si ale elevilor Scolii de Arta Bucuresti.

In primul weekend al proiectului "Bucuresti - cartier de vara", sunt programate spectacole in sectoarele 3 si 6. In parcul Titan, sambata 24 iulie de la ora 10.00, Teatrul Tandarica ii asteapta pe copii la povestea "Caprei cu trei iezi", iar la ora 20.00 parintii sunt invitati la spectacolul de teatru "De buna voie si nesilita de nimeni".

Duminica 25 iulie, dimineata, Teatrul Ion Creanga le aduce celor mici o surpriza placuta, odata cu indemnul "In gradina va poftim, ca-i vremea sa povestim", iar seara Scoala de Arta prezinta "Comedii", un colaj de piese semnate de A. P. Cehov.

In Crangasi, duminica 24 iulie, la ora 10.00, Teatrul Constantin Tanase le ofera micilor spectatori posibilitatea de a fi martori la "Intoarcerea Panterei Roz" iar seara, de la ora 20.00, Teatrul Nottara prezinta spectacolul "O zi de vara".

Citeste si:
Locuitorii Sectorului 3 ai Capitalei vor rămâne fără apă timp de...
Locuitorii Sectorului 3 ai...

Proiectul cultural "Bucuresti - cartier de vara", care va avea loc pana la 5 septembrie, este organizat in parteneriat cu primariile sectoarelor 2, 3, 4 si 6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.