Locuitorii sectorului 3 ai Capitalei vor rămâne fără apă caldă începând de astăzi și până vineri seara din cauza înlocuirii unor vane pe Magistrala 2 Sud.

Locuitorii din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă timp de patru zile

În zona cartierului Titan se vor efectua îmbunătățiri ale agentului termic pe timp de iarnă, lucrările fiind efectuate de Termoenergetica timp de patru zile.

Iarna trecută, locuitorii sectorului 3 au întâmpinat deseori probleme din cauza repetatelor avarii la conductele ce furnizează căldură și apă caldă.

Lucrări în zona cartierului Titan

„Din cauza lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady, și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30.07.2021, ora 22:00”, se arată într-un comunicat al Termoenergetica.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice”, transmite Termoenergetica.

Pentru soluționarea oricărei probleme apărute în teren, dispeceratele companiei municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanen.. Pentru mai multe informaţii, cetățenii pot apela la numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.