Locuitorii sectorului 3 ai Capitalei vor rămâne fără apă caldă începând de astăzi și până vineri seara din cauza înlocuirii unor vane pe Magistrala 2 Sud.

Locuitorii din Sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă timp de patru zile

În zona cartierului Titan se vor efectua îmbunătățiri ale agentului termic pe timp de iarnă, lucrările fiind efectuate de Termoenergetica timp de patru zile.

Iarna trecută, locuitorii sectorului 3 au întâmpinat deseori probleme din cauza repetatelor avarii la conductele ce furnizează căldură și apă caldă.

Lucrări în zona cartierului Titan

„Din cauza lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardele Nicolae Grigorescu și Theodor Pallady, și a lucrărilor efectuate în zona intersecției dintre bulevardul Theodor Pallady și strada Trapezului, furnizarea agentului termic va fi sistată până vineri, 30.07.2021, ora 22:00”, se arată într-un comunicat al Termoenergetica.

„Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătățirea furnizării agentului termic în cartierul Titan, în viitorul sezon de încălzire. De asemenea lucrarea este vitală pentru procesul de modernizare a nodurilor termice”, transmite Termoenergetica.

Citeste si:
Circulația autobuzului 780 a fost reluată. Cât timp va circula acesta
Autobuzul 780 va circula pe...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Pentru soluționarea oricărei probleme apărute în teren, dispeceratele companiei municipale Termoenergetica București şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanen.. Pentru mai multe informaţii, cetățenii pot apela la numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.