Elevii romani se intorc acasa cu trei medalii, doua de argint si una de bronz, de la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale, care s-a desfasurat la Kosice, in Slovacia, in intervalul 12-19 iulie, anunta Ministerul Educatiei.

Medaliile de argint au fost cucerite de Bogdan-Cristian Tataroiu (clasa a XII-a) si Vlad Alexandru Gavrila (clasa a IX-a), ambii de la Liceul International de Informatica din Bucuresti. Victor-Cristian Ionescu, elev in clasa a XI-a la acelasi liceu, a castigat o medalie de bronz. Din echipa Romaniei a facut parte si Alexandru Tache, elev in clasa a XI-a la Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Capitala, relateaza NewsIn.

La Olimpiada de Informatica a Tarilor din Europa Centrala si de Est, aflata la cea de-a 17-a editie, au participat peste 40 de elevi din Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Polonia, Romania si Slovacia. La competitie au avut statut de invitat delegatii din Bulgaria si Elvetia.

Romania: Medalie de argint si una de bronz la Olimpiada de Biologie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.