Elevii romani au obtinut o medalie de argint si una de bronz la a XXI-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie din Coreea de Sud, competitie la care au participat peste 230 de elevi din 58 de tari, informeaza Ministerul Educatiei.

Potrivit unui comunicat, argintul a fost obtinut de Mihaela Georgescu, eleva in clasa a XII-a la Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, in timp ce medalia de bronz a fost revendicata de Paula Enache, eleva in anul terminal de liceu, la Colegiul National "Ion C. Bratianu" din Pitesti.

Din echipa tarii noastre au mai facut parte Alina Sacarescu, eleva a Colegiului National "Emil Racovita" din Iasi, si Emilia Georgiana Pascu, de la Colegiul National "Carol I" din Craiova. Editia curenta a Olimpiadei Internationale de Biologie, desfasuratain perioada 10-18 iuliein orasul sud-coreean Changwon, a reunit 233 de concurenti din 58 de tari.

Elevii romani vor reveni in tara duminica noaptea, potrivit reprezentantilor ministerului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.