Cele cinci confederatii sindicale organizeaza un miting de protest la Palatul Parlamentului pentru a marca votul asupra motiunii de cenzura.

  • 20.000 de persoane asteptate la mitingul organizat de confederatiile sindicale

Incepand cu ora 9.30, in jurul Parlamentului se va forma un lant uman, timp in care cele sase intrari oficiale vor fi pichetate la fiecare poarta, pe parcursul intregii zile. Astfel, CNS “Cartel ALFA” si CSDR vor picheta intrarile la Senat, Calea 13 septembrie, iar CNSLR - Fratia, BNS si CSN „MERIDIAN” vor picheta intrarile la Camera Deputatilor de la Izvor.

In timpul mitingului, membri ai celor cinci confederatii sindicale vor asista la lucrarile Legislativului si vor urmari, in calitate de invitati, derularea tuturor procedurilor de vot din balcoanele salii de plen. Participantii la mitingul organizat in strada vor putea urmari de asemenea desfasurarea actiunilor din Palatul Parlamentului, pe patru ecrane.

La mitingul organizat de “Cartel ALFA”, BNS, CNSLR-Fratia, CSDR si CSN „Meridian” sunt asteptati cate 4.000 de membri din fiecare confederatie.

Bugetarii nu se dau batuti! Urmeaza noi proteste si greve

Romania intra in greva!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.