Dupa canicula, ne asteapta descarcari electrice si inundatii.

Saptamana a debutat cu o furtuna puternica la Timisoara, unde mai multe strazi au fost inundate, iar cativa copaci au fost doborati de vant. Aici, traficul a fost deviat pe cateva artere din municipiu, iar mai multe masini au fost avariate de crengile smulse de vant. Iluminatul public a fost de asemenea afectat, dupa ce un stalp s-a rupt, potrivit NewsIn.

Duminica, la Brasov, au fost inregistrate inundatii, in urma unei averse de jumatate de ora, care a debutat cu zece minute de grindina. Si la Cluj si Sibiu a plouat in rafale la sfarsitul saptamanii trecute, in restul tarii fiind canicula.

Meteorologii avertizeaza ca de luni pana miercuri, ne putem astepta ca in anumite zone alte tarii, in special cele de deal si de munte sa fie furturni insotite de ploi si descarcari electrice. Fenomenele vor aparea in special din cauza diferentelor mari de temperatura intre diverse ore ale zilei.

Totusi, Codul Galben ramane in vigoare pana marti, 15 iunie.

Ce suprize ne pregateste aceasta vara?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.