Cea de-a XVII editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, a fost creata anul acesta intr-un spatiu atipic desfasurarii spectacolelor de teatru, gratie Ambient.
Ambient din Sibiu s-a transformat intr-o adevarata sala de spectacole, gazduind trupe internationale de teatru, dans si muzica precum “Banda del Surdo” (Spania), Fanfara de la Cozmesti sau „The Flying Buttresses” (Marea Britanie). Clientii magazinului au fost astfel expusi la spectacole experimentale, create special pentru spatii nonconformiste care ies din tiparul clasic al salilor de teatru.

Echipa Ambient din Sibiu, alaturi de nume sonore precum primarul Klaus Johannis si Constantin Chiriac, directorul artistic al Festivalului International de Teatru de la Sibiu a fost gazda pentru membrii celorlalte echipe din reteaua Ambient si partenerii Ambient, festivalul transformandu-se intr-un prilej de a petrece timp impreuna si de a consolida relatiile de colaborare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.