Toti angajatii RATB au iesit pe traseu, marti dimineata, dupa ce soferii mijloacelor de transport electrice care anuntasera ca vor fi in greva de solidaritate au renuntat la protest.

Desi RATB a anuntat luni ca tramvaielele liniilor 19, 40, 56, 5, 8 si 44 nu vor circula pe 1 iunie, marti dimineata aceste mijloace de transport in comun se aflau pe traseu, transmite NewsIn.

In schimb angajatii de la metrou au intrat in greva, incepand cu ora 4.00, astfel ca nicio garnitura de metrou nu va circula pana la ora 12.00.

Transportul public va fi afectat de greva sindicala, marti, doar opt ore, intre 4.00 si 12.00, interval in care metroul nu va circula.

Initial, sindicalistii de la metrou voiau sa intre in greva de solidaritate cu bugetarii intre orele 4.00 si 16.00. In cele din urma, insa, la solicitarea organizatorilor unui concert caritabil dedicat viitorului spital de copii "Marie Curie", ei au scurtat protestul la doar opt ore, astfel ca, dupa ora 12.00, bucurestenii vor putea merge cu metroul.

In privinta transportului public de suprafata, RATB a anuntat luni ca pe 1 iunie vor circula toate autobuzele si ca pe traseele unde unele tramvaie si troleibuze nu vor circula, in semn de solidaritate cu greva bugetarilor, RATB va introduce alte mijloace de transport. In plus, in intervalul 4.00-12.00, va fi suplimentat numarul mijloacelor de transport care circula in apropierea statiilor de metrou.

Cititi si: Bucuresti: Transportul public va fi afectat de greva 8 ore

Presa interna si internationala: Greva de luni a fost "o mare fasaiala"

Romania in greva - Va urma!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.