Prim solista Teatrului National de Opereta, Amelia Antoniu, care a fost externata luni din Spitalul Universitar din Capitala, a inceput sa se simta rau si va fi internata din nou, vineri, potrivit familiei sale.

Sotul prim solistei, Niculae Gament-Antoniu, a declarat, joi seara, pentru Adevarul, ca aceasta are dureri mari de spate, la nivelul rinichilor si plamanilor. "De aseara a inceput sa se simta rau. A facut febra 37 cu 9. Are dureri de spate si o stare generala proasta. Au venit astazi mai multi doctori, iar in urma analizelor a reiesit ca are o infectie", a spus acesta.

Familia Ameliei Antoniu este revoltata deoarece in urma analizelor facute acesteia la Institutul Matei Bals cand a fost internata in spital a reiesit ca femeia nu avea nicio infectie in corp. [Solista Operetei, in coma]

Amelia Antoniu a fost externata luni din Spitalul Universitar dupa ce medicii au decis ca este in afara oricarui pericol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.