Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care Ramona Carmen Ciciu a ajuns in stare grava la spital, direct de la locul de munca.
Carmen Ramona Ciciu lucra pe post de programator la firma Ipsos Interactive Services, potrivit Adevarul.ro. Sotul femeii a declarat ca tanara muncea mult peste program pentru a respecta termenele de predat proiectele. Reprezentantii companiei la care lucra tanara afirma insa ca programul acesteia era de opt ore zilnic si ca nu stiu daca aceasta lucra si acasa.

Familia tinerei pune starea acesteia pe seama muncii epuizante si a stresului de la birou. Marti, dupa ce a ajuns la birou, femeia a suferit un stop cardio respirator si a fost dusa de urgenta la Spitalul Universitar. Dupa o zi de internare, femeia a fost operata pe creier din cauza unor complicatii. [Un nou "caz Stroescu": O femeie a intrat in coma din cauza stresului de la serviciu]

In acest moment, medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale tinerei care se afla, pentru a patra zi, in coma.
Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu, pacienta este internata la terapie intensiva. "Functiile vitale sunt sustinute prin medicatie. E ajutata de aparate sa respire. Prognosticul ramane foarte rezervat. Cu cat pacienta sta mai mult in coma, sansele de a-si reveni sunt mai mici", spune medicul, citat de NewsIn.

Potrivit familiei tinerei, mama a doi copii, medicii spun ca starea acesteia este foarte grava si ca doar 15% din capacitatea inimii sale functioneaza.

In 2007, o alta tanara de 31 de ani, Raluca Stroescu, a murit dupa ce muncise pana la epuizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.