Barbatul in varsta de 45 de ani a decedat ieri dimineata, constituind primul caz de deces la nivelul acestui judet cauzat de gripa porcina, a anuntat Directia de Sanatate Publica Constanta.
Potrivit reprezentantilor DSP, bolnavul in varsta de 45 de ani a incetat din viata luni dimineata, in urma unui stop cardio-respirator. Pacientul prezenta factori de risc, suferind de bronhopneumonie si obezitate, relateaza NewsIn.

Barbatul a fost internat initial la Spitalul de Boli Infectioase, pentru ca la data de 1 decembrie sa fie transferat la Spitalul Judetean de Urgenta, sectia terapie intensiva, din cauza problemelor respiratorii.

Inca 39 de imbolnaviri de gripa porcina au fost confirmate in Romania in ultimele 24 de ore, bilantul total de la debutul pandemiei ajungand astfel la 3.881 de cazuri, au anuntat luni reprezentantii Ministerului Sanatatii.

Cele mai multe cazuri noi, 15, se inregistreaza in judetul Botosani, urmat de judetele Dambovita, cu sase cazuri, Suceava, unde au fost confirmate patru cazuri, Bacau, Mehedinti si Vrancea, cu cate trei cazuri. In judetele Alba si Calarasi au fost inregistrate cate doua cazuri noi, iar in Galati, un singur caz. Autoritatile romane au anuntat, duminica, doua noi decese cauzate de gripa porcina, ceea ce ridica la 12 numarul mortilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.