Social 31 August 2009 15:47
Uzina Dacia a reluat astazi productia, cei 14.000 de muncitori intorcandu-se la munca dupa un concediu de o luna de zile.
Potrivit responsabilului de relatii cu presa al SC Automobile Dacia, Roxana Evanghelie, incepand de astazi cei aproximativ 14.000 de muncitori de pe platforma Mioveni, adica Uzina Dacia si filialele, se intorc la munca si vor avea program normal, pe trei schimburi, informeaza Wall-Street citand NewsIn.

Tot de astazi se intorc la serviciu si angajatii furnizorilor Uzinei Dacia.

Angajatii Uzinei Dacia s-au aflat in concediu de odihna incepand cu 3 august, iar in toata aceasta perioada s-au executat lucrari de mentenanta, intretinere sau reparatii. De asemenea fiecare departament a avut cel putin cate un om care a asigurat permanenta. [Dacia intra o luna in concediu]

Directorul general al Uzinei Dacia, Francois Fourmont, a declarat, la inceputul lunii iulie, ca toti angajatii vor intra in concediu de odihna in august, luna cand vor fi efectuate reviziile generale ale instalatiilor. Fourmont a explicat ca, desi in prezent exista foarte multe comenzi, oprirea productiei este necesara din punct de vedere tehnologic.

Totusi, comenzile nu au fost afectate pentru ca, incepand cu data de 23 mai si pana la sfarsitul lunii iulie 2009, salariatii Dacia au lucrat in zilele de sambata, in doua schimburi, si au reusit sa asigure stocuri pentru perioada de o luna de intrerupere a activitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.