Social 23 August 2009 12:06
Cei patru tineri arestati in cazul bancomatului de la Spitalul Panduri au recunoscut ca furau pentru a avea si mai multi bani, acestia fiind deja posesori de masini de lux precum BMW XC sau Audi Q 7, a declarat astazi purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan
"Tinerii nu furau pentru a avea cu ce sa traiasca. Aveau bani, dar vroiau si mai multi", a declarat Christian Ciocan, relateaza NewsIn.

Potrivit acestuia, din primele cercetari a reiesit ca tinerii au lucrat profesionist, luandu-si toate masurile de precautie pentru a nu fi depistati. Totodata, oficialul din Politia Capitalei a precizat ca tinerii au mai avut o tentativa de jaf in urma cu o saptamana, la un bancomat dintr-o comuna din judetul Giurgiu.

Liderul retelei are doar 19 ani, in timp ce ceilalti tineri au varste de pana la 25 de ani. Hotii au fost dusi la Politia Capitalei, unde doi dintre ai si-au recunoscut fapta. Alaturi de aceste patru persoane, alte doua vor fi conduse la Politie pentru audieri. Tinerii vor fi prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru talharie, riscand o pedeapsa de la 3 la 5 ani.

Cinci persoane cu cagule pe fata au furat un bancomat din Spitalul Panduri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.