Social 23 August 2009 14:44
Furtul a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 3.40. Cei cinci hoti au intrat in incinta spitalului, i-au agresat pe doi dintre angajatii spitalului, dupa care au fugit cu o masina, a declarat astazi purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
"Bancomatul era supravegheat video. Nu stiu cati bani erau in acel bancomat. Cele cinci persoane care aveau cagule negre pe fata au imobilizat portarul si fochistul, i-au legat cu banda adeziva, iar portarului, o femeie, i-au pus si banda adeziva la gura pentru a nu tipa, dupa care au dislocat bancomatul respectiv si au disparut cu un autovehicul", a declarat Christian Ciocan.

Fochistul care a fost agresat de hoti este internat la Spitalul Municipal cu multiple traumatisme toracice si in zona lombara, a declarat directorul medical al Spitalului Panduri, Raluca Stanescu, relateaza NewsIn.

Bancomatul si masina cu care au fugit cei cinci hoti au fost gasite in apropierea Capitalei, intre localitatile Mihai Voda si Darbani din judetul Giurgiu, pe un camp de vanatoare, informeaza Politia Capitalei.

Potrivit lui Christian Ciocan, bancomatul a fost gasit la cativa metri de masina si era intact. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, in casetele cu bani se afla o suma "destul de mare".

In acest moment, Politia Capitalei are un cerc de suspecti, a mai spus Christian Ciocan.






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.