Social 13 August 2009 13:01
Cel mai recent studiu privind sexualitatea in randul romanilor ne situeaza la mijlocul clasamentului european din acest punct de vedere. Topul este condus de greci, care 'se bucura' de minimum cinci relatii intime pe saptamana
Potrivit statisticilor, varsta medie la care un barbat isi incepe viata sexuala este cuprinsa intre 15 si 18 ani, iar in cazul femeilor, varsta este cuprinsa intre 19 si 25 de ani, scrie Gandul.

Astfel, 41 la suta din romani sunt de parere ca patru acte sexuale pe saptamana sunt suficiente, 44 la suta se multumesc si cu mai putin, iar 13 la suta au standarde mai inalte.

Rezultatele nu sunt surprinzatoare daca luam in calcul si un alt studiu, care releva faptul ca romancele prefera inghetata in locul sexului.

In ceea ce ii priveste pe europeni, 40 la suta dintre repondenti considera ca intre 2 si 4 relatii pe saptamana sunt suficiente pentru o viata sexuala implinita, in timp ce un procent asemanator dintre cei chestionati considera adecvat si un singur act pe saptamana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.