Social 7 August 2009 17:30
Daca ar fi sa aleaga intre o inghetata delicioasa si o partida de amor, aproape doua treimi dintre romance ar alege inghetata, potrivit studiului Magnum
In timp ce femeile prefera inghetata, studiul Magnum releva faptul ca barbatii romani se declara adeptii sexului. Astfel, 66% dintre acestia prefera o partida de amor in locul unei inghetate.

Cele mai multe iubitoare de inghetata se afla in Oradea, unde peste 80% dintre femei, indiferent de categoria de varsta, prefera acest desert unei partide de amor.

Bucurestencele se numara de asemenea printre cei mai mari fani ai inghetatei. Aproape 80% dintre femeile de peste 21 de ani declara ca prefera inghetata in schimbul unei intalniri „fierbinti”. Fetele sub 21 de ani din Capitala se pare ca sunt mai putin „cuminti”, de vreme ce 30% dintre acestea sustinan ca ar alege o partida de sex. La polul opus se afla Iasiul, unde 87% dintre femei prefera sexul in detrimentul inghetatei.

Clujul se imparte aproape in mod egal intre iubitorii inghetatei si cei care prefera sexul. La Brasov, in schimb, atat barbatii, cat si femeile, declara ca ar alege o partida de amor in locul unei inghetate. Aproape 65% dintre barbatii brasoveni si peste 55% dintre brasovence au declarat in cadrul studiului Magnum ca prefera sexul.

In ceea ce priveste Timisoara se pare ca exista o diferenta considerabila intre generatii. In timp ce femeile de peste 35 de ani sustin in proportie de 86% ca prefera inghetata in locul sexului, 57% dintre fetele sub 21 de ani se declara in favoarea unei partide de amor.

Cei mai multi amatori de inghetata se regasesc la Oradea, in randul tinerilor sub 21 de ani, un procent insemnat de iubitori ai inghetatei inregistrandu-se si la Constanta, printre barbatii trecuti de 35 de ani.


Romanii viseaza la o escapada romantica in Bora Bora

Daca ar avea de ales intre o zi relaxanta la SPA, o pereche de pantofi Jimmy Choo, o zi de shopping fara limita de credit la Milano, o escapada romantica in Bora Bora, un flirt gratios cu ex-ul prin SMS sau o croaziera pe Riviera Franceza, majoritatea romanilor ar alege destinatia Bora Bora. Urmatoarea tentatie pentru romani ar fi croaziera pe Riviera Franceza sau shoppingul fara limita de credit la Milano. Flirtul cu ex-ul prin telefon nu ar fi deloc tentant, romanii preferand o zi relaxanta la SPA sau o pereche de pantofi Jimmy Choo.

Specialistii Magnum au ajuns la aceste concluzii dupa ce au studiat cu atentie placerile declarate de romani. Studiul Magnum a fost realizat in perioada 30 iunie - 30 iulie, pe un esantion de 70.000 de femei si barbati din Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca. Studiul a fost realizat pe trei categorii de varsta: persoane pana in 21 de ani, intre 21 si 35 de ani si peste 35 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.