Social 7 Iunie 2009 11:11
Cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, marsul "Live Green" doreste sa atraga interesul publicului larg si sa capteze atentia asupra nevoii unui mediu mai curat, dar si asupra beneficiilor protejarii mediului si activitatii sustenabile.
Dupa desfasurarea marsului, voluntarii din AIESEC, precum si participantii proiectului Green Life - Viata Verde vor realiza activitati de curatire/infrumusetare a doua parcuri in zona de Sud (parcul "Mihai Eminescu" si parcul din zona de Sud) a orasului, impreuna cu participantii de la mars.

AIESEC este recunoscuta de ONU ca fiind cea mai mare organizatie internationala de studenti, avand o experienta de peste 60 de ani in dezvoltarea tinerilor ca viitori lideri in societate. In Romania, AIESEC este prezenta din 1990, numarand in momentul de fata 13 locale in orase cheie. AIESEC Ploiesti a ales sa elaboreze si sa desfasoare proiecte in domeniul dezvoltarii durabile (educatie, antreprenoriat si mediu), adresate studentilor si elevilor prahoveni.


5 iunie: Planeta ne da tuturor intalnire acasa ('Home')

In cadrul actiunilor desfasurate cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, in aceasta noapte va fi verificat impactul fonic al cluburilor si teraselor din parcuri, in special in zonele unde s-au inregistrat sesizari ale cetatenilor, informeaza reprezentantii primariei.

La masuratorile sonometrice vor participa si reprezentanti ai Directiei de Inspectie si Control General din cadrul Primariei Capitalei.

Actiunea Directiei de Protectia Mediului si Educatie Ecocivica va debuta in aceasta seara, cu o intalnire cu Asociatia Motociclistilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.