Social 28 Mai 2009 14:54
Aeroportul Henri Coanda a actualizat marti, pe pagina sa de internet, masurile de prevenire a gripei pentru pasageri, cu scopul de a impiedica patrunderea si extinderea virusului A(H1N1) pe teritoriul tarii noastre.

“Daca in decursul a 7 zile de la revenirea in tara dintr-o zona afectata de circulatia noului virus gripal, aveti febra, tuse seaca si secretii nazale apoase: Prezentati-va de urgenta la spital – sectia Boli Infectioase!”, se arata in anuntul postat pe site-ul aeroportului.

Primul caz confirmat de gripa porcina din Romania

Sfaturile pentru pasageri pentru a se proteja de noul virus gripal sunt: sa evite contactele cu persoane bolnave, aglomeratiile si multimile si sa se spele cat mai des pe maini cu apa si sapun. De asemenea, se indica o anumita atitudine in situatia cand tusesc sau stranuta: sa-si acopere gura si nasul cu o batista de unica folosinta, care sa fie, ulterior, aruncanta la gunoi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.