In aceasta dimineata, realizatoarele emisiunii "Viata la 9 dimineata", Alexandra Grindean si Cristina Radulescu, si-au propus sa va binedispuna, dar si sa va aduca in atentie cateva probleme de actualitate.

Pentru ca discriminarea femeilor este un subiect destul de aprins in aceasta perioada, datorita campaniilor de promovare, in cadrul emisiunii principala tema abordata va fi viziunea femeii in societatea moderna.

De asemenea, nu trebuie ignorata nici inventivitatea guvernantilor Marii Britanii care iau in calcul relansarea economica printr-o modalitate pe care o putem numi "unica": cersetorii romani.

Recensamantul care are loc in prezent a determinat o serie de reactii un pic ciudate din partea anumitor locuitori ai tarii noastre. Descopera-le in emisiunea de astazi.

Nu uita! Emisiunea are loc intre 9.00 si 9.50 si poate fi urmarita in direct video-ul din aceasta stire sau pe Radio Lynx. Iar pentru ca parerea voastra conteaza puteti participa la discutiile din timpul emisiunii pe chat-ul Radio Lynx sau pe pagina de facebook a 9AM.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.