Incepand cu ora 9 dimineata, redactorii 9AM, Alexandra si Cristina s-au pregatit cu o sumedenie de informatii de care aveti nevoie la care vor adauga un strop de umor, vor presara putina ironie, totul asezonat cu muzica de calitate pentru a te binedispune la inceputul zilei. Nu trebuie decat sa asculti si sa vezi video-ul de mai jos.
Pentru ca in curand, mai exact maine, va incepe mult-anuntatul recensamant al populatiei si al locuintelor trebuie sa afli care sunt intrebarile la care va trebui sa raspunzi si ce patesti daca nu vrei sa raspunzi la ele. De asemenea, au discutat si despre problema maidanezilor din Romania si despre faptul ca a fost interzisa prin lege camataria.

Alexandra si Cristina au vorbit si despre un subiect tabu in multe tari, dar care ar putea sa intre in legalitate in Statele Unite ale Americii: legalizarea marijuanei.

Emisiunea s-a incheiat! Vom reveni cu inregistrarea!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.