Aproximativ 300 de milioane de euro vrea sa investeasca Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA) pentru cumpararea a 26 de elicoptere, pentru dotarea Inspectoratului de Aviatie, conform unui anunt de intentie publicat miercuri.
Astfel, potrivit anuntului publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro, licitatia ar urma sa se desfasoare la sfarsitul lui septembrie, iar valoarea estimata a bunurilor si servicilor contractate- 26 de elicoptere, piese de schimb si servicii aferente- este de 247 de milioane de euro, suma care nu include si TVA.

Data prevazuta pentru incepere procedurilor de adjudecare este 25 septembrie 2008. Contactele incheiate cu operatorii economici straini vor fi derulate de societatea Comicex SA in numele si pentru autoritatea contractanta, MIRA, iar participantii la licitatie sunt obligati sa respecte prevederile OUG 189/2002, privind operatiunile compensatorii referitoare la contractele de achizitii pentru nevoi de aparare, ordine publica si siguranta nationala, cu modificarile si completarile ulterioare, se mai arata in anuntul MIRA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.