Tunderea suvitei rebele care l-a pus pe prese-dintele Traian Basescu in nenumarate situatii hazlii este privita diferit de parlamentari. Multi sunt de parere ca a fost o decizie foarte buna din partea sefului statului. Senatorul PD Cornelia Cazacu a fost foarte transanta: "Ii sta superb. Este adevarat ca e decizia lui, dar acum parca arata si mai bine, si mai tanar. Nu neg insa ca mie imi placea si cu suvita. Dar acum parca ii sta si mai bine. Eu oricum il iubesc", spune Cornelia Cazacu.

Mai retinuta decat colega sa de partid, senatorul Maria Petre prefera sa nu comenteze, rezumandu-se la a spune ca este "o decizie a domniei-sale si a sotiei, asa cum a si declarat. Cat timp a preferat sa poarte suvita asa, a purtat-o. Acum a decis sa o tunda... Este treaba domniei sale", mai spune senatorului democrat.

Deputata PSD Daciana Sarbu ne-a declarat ieri ca ii place mai mult cum arata acum seful statului, pentru ca, spune pesedista, "avea ceva in plus acolo de care trebuia sa scape". "Cred ca e mult mai decent acum. N-am inteles de ce nu a facut miscarea asta mai devreme", ne-a mai spus una din cele mai frumoase femei din Parlament.

O nota discordanta in aprecieri a facut ieri senatorul independent Mihai Lupoi, un vajnic posesor al unei podoabe capilare comparabile cu cea a sefului statului. Acesta ne-a explicat ca lui ii placea mai mult de Basescu pe vremea cand avea suvita. "Mie imi placea look-ul sau cu suvita. Acum, cand l-am vazut tuns, parca nu imi place", ne-a precizat senatorul. El a tinut si sa ii dea un sfat presedintelui tarii: "L-as sfatui sa se tunda mai scurt, periuta chiar. S-ar potrivi mai bine".

Catalin Botezatu: "Ii sta mai bine"

"Am vazut si eu schimbarea de look a presedintelui. Cu aceasta ocazie, Traian Basescu a scapat de situatiile delicate in care l-a pus de atatea ori celebra suvita. Faptul ca si-a taiat suvita il determina sa para mult mai tanar. Da, efectiv il intinereste si ii lumineaza fizionomia. Cu toate acestea, mina tinereasca pe care a capatat-o cu noul look ii ofera aceeasi prestanta. Am inteles ca sotia l-a sfatuit - ceea ce inseamna ca a avut un consilier bun - si ar proceda bine si in continuare daca ar asculta de sugestiile acesteia."

"Nu mai arata asa penibil"

intrebati de Libertatea, romanii au declarat la unison ca presedintelui ii sta mai bine asa. Motivele aprecierilor sunt impartite. Podaru Ion, 25 de ani, inginer: "A, da! Acum este mult mai bine. Nu ii mai flutura suvita aia in vant. Cand te asteptai mai putin, atunci ii facea figura. Ce era mare scofala sa se tunda inca de anul trecut?" Tobosaru Jean, 60 de ani, pensionar: "Domnule, asa ii sta mai bine. Clar. E mai frumos asa. sade parul mai asa, cum trebuie. Uitati-va si la mine: si eu am chelie, si nu mie rusine. Lui de ce sa-i fie?"

Filip Suciu, 19 ani, elev: "Uitati-va si dumneavoastra! ii sta mai bine asa. Nu mai arata asa penibil. Acum gata, nu trebuie sa se mai ingrijoreze din ce parte bate vantul sau de viteza acestuia". Teodora Suciu, 20 de ani, studenta: "Se vede din prima. ii sta mult mai bine. Acum chiar seamana un pic cu tata. Oricum, noua infatisare il va scoate cu siguranta din situatiile penibile de pana acum". Tanase Robert, 25 de ani, taximetrist: "Dupa parerea mea, se face prea mult caz din frizura presedintelui Basecu. Oricum, nu cred ca parul e important. Important e ce face Traian Basescu, nu tunsoarea".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.