Primarul Constantei Radu Mazare (PSD) este de parere ca Elena Udrea (PD-L) este un politician bataios din noua generatie si ca apreciaza ceea ce face aceasta la Constanta, chiar daca umbla in minijupe
“As putea sa spun ca discut des cu d-na Udrea, ma cunosc cu ea. Ne-au facut cunostinta niste prieteni comuni din Bucuresti. Eu o apreciez pe d-na Udrea, reprezinta noul val in politica, noua generatie care ar trebui sa se schimbe in partide. Eu cred ca e un lucru bun ce face ea la Constanta.(...) Si ce daca umbla in minijupe. Si eu umblu in pantaloni scurti, se poate face treaba si in pantaloni scurti si in minijupe”, a spus Mazare, citat de NewsIn.

“E un lucru bun ce se intampla in PD-L si faptul ca a fost confirmat domnul Popescu (Ion Popescu, liderul interimar al filialei, n.r.). Suficient cat v-am zis, mai trageti si dvs. concluziile, mai comentati. Nu sunt preocupat de ce se intampla in PD-L, eu doar o apreciez pe Elena”, a comentat edilul-sef al Constantei.

In alta ordine de idei, Radu Mazare a declarat ca pentru judetul Constanta nu s-au stabilit din partea PSD candidatii pe colegiile uninominale. “O vom face cu doua zile inainte de termenul limita. Asa sunt eu, mai rebel. Mai tarziu, sa mai treaca caldura. Ei pregatesc candidaturile, noi casele", a spus el.

Edilul a participat astazi in statiunea Mamaia, la o intalnire cu reprezentantii mai multor firme de constructii printre care si una din Turcia, interesate de proiectul de locuinte pentru tineri anuntat in campania electorala de la alegerile locale. El a precizat ca va fi convocata o sedinta extraordinara de CLM pe 14 august pentru a se aproba contractul si protocolul de colaborare intre Primarie si constructor, conditiile de eligibilitate. Termenul de constructie al blocurilor va fi de un an si jumatate, iar pana pe 10 septembrie se va face selectia de oferte bazata exclusiv pe pretul oferit de firmele interesate care vor indeplini conditiile. Lucrarile de constructie a noilor blocuri de locuinte urmeaza sa fie demarate in aceasta toamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.