Presedintele PSD Cluj, Vasiel Sloporan, a anuntat ca liderii Grupului de la Cluj, fostii vicepresedinti ai partidului Ioan Rus si Vasile Dancu, precum si fostul negociator sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscas, se afla pe o lista de candidati ai filialei pentru alegerile parlamentare.

"Este o lista de 15 a celor care doresc si a celor care sunt doriti de diverse organizatii din judet. Aceasta lista, aprobata de Comitetul Executiv al filialei, este deschisa si probabil ca vor si alti membri ai organizatiei judetene care vor fi pe lista. Nu fac distinctie intre cei de pe lista. Sunt doua categorii si nu vreau sa fac aceasta separare”, a declarat Soporan duminica in cadrul unei conferinte de presa, transmite corespondentul NewsIn.

Liderul social-democratilor clujeni a mai afirmat ca au fost demarate discutii cu Rus, Puscas si Dancu, pentru a-i convinge sa candideze, dar PSD Cluj isi doreste si candidati din randul personalitatilor vietii civile.

„Discutiile sunt purtate in sensul atingerii obiectivului de a avea o echipa performanta a PSD Cluj”, a mai spus Vasile Soporan.

PSD Cluj are termen pana in data de 10 august sa finalizeze lista cu candidatii in cele 14 colegii uninominale din judet. Acolo unde vor exista mai multi candidati pentru un singur colegiu, filiala va organiza alegeri interne. Pe lista de candidati aprobata de Comitetul Executiv al PSD Cluj se afla si presedintele PSD Cluj, Vasile Soporan, presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, si secretarul executiv PSD, Sorin Bota.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.