Speriat de posibilitatea de a ramane in afara Parlamentului la alegerile din toamna, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a acceptat ieri ideea cautarii unor aliante electorale. A refuzat insa convocarea unui congres care l-ar fi putut indeparta de la sefia partidului.
Desi in urma cu cateva saptamini respingea orice discutie pe tema unor aliante electorale in vederea alegerilor parlamentare din toamna, frica de a nu mai intra in Parlament l-a facut ieri pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, sa accepte o astfel de strategie. “Da. Luam in considerare multe variante ca sa nu fim pe placul nemernicilor care vor sa ramana Romania fara sistem imunitar. Luam in calcul orice, mai putin disparitia noastra ca partid. Romania Mare e un brand foarte puternic”, a declarat Vadim Tudor la finele sedintei Comitetului Director in care s-a intalnit cu liderii de filiale si cu parlamentarii partidului.
De politica de aliante a partidului se vor ocupa vicepresedintele Lucian Bolcas si secretarul general Gheorghe Funar.

Cu cateva zile inainte de sedinta, mai multi lideri ai PRM se aratau extrem de nemultumiti de scorul slab obtinut de partid la alegerile locale (3%). Potrivit unor surse din conducerea PRM, acestia intentionau chiar sa ceara organizarea unui congres extraordinar cu scopul de a-l inlatura pe Vadim Tudor din fruntea partidului pentru a face partidul mai atractiv politic in vederea unor aliante.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.