Primarul de la sectorul 4, Cristian Popescu-Piedone, i-a destituit, ieri, pe directorul Directiei Administrative din primarie Natalita Dumitru si pe adjunctul ei Nicusor Moise. Motivul: cei doi au comandat prea multe rechizite, mai ales ca in magazia institutiei existau deja stocuri (inca nefolosite).
Potrivit autoritatilor locale, cei doi directori au comandat rechizite in valoare de 260 de milioane lei si i-au adus hartiile la semnat primarului. Insa acesta nu a semnat de aceasta data „ca primarul”. Dupa un control, s-a constatat ca in magazie existau 2.500 de cartuse pentru imprimante, aproape 3.500 de topuri hartie, zeci de baxuri de detergenti pentru vase si pentru geamuri, sute de odorizante de camera si bidoane de sapun lichid si alte materiale. Valoarea estimativa a materialelor gasite este de aproximativ 10-15 miliarde de lei vechi, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.