Pe principiul "cine nu-i cu mine, e impotriva mea", sefii liberali i-au curatat rand pe rand, in ultima vreme, pe cei care au avut curajul sa ridice tonul in fata superiorilor pe linie de partid.
O alta victima a sistemului pare a fi si profesorul Stefan Vlaston, presedinte Edu Cer, care a fost eliberat, la sfarsitul saptamanii trecute, din functia de director al Grupului Scolar "Petre Poni" din Capitala. Vlaston considera ca decizia, care nu a fost insotita de o motivatie, reprezinta o razbunare politica, avand in vedere criticile sale la adresa sistemului de invatamant si a examenelor nationale.

Acesta este membru al PNL din anul 1998. Presedintele Edu Cer mai considera ca prin indepartarea sa de la conducerea liceului bucurestean s-a dorit si ca el sa nu mai aiba acces la anumite informatii legate de Bacalaureat. Vlaston a mai declarat ca, din informatiile sale, decizia de eliberare din functie a fost luata de inspectorul scolar general al Capitalei, Stelian Fedorca, la ordinul ministrului educatiei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.