Vicepresedintele PSD Miron Mitrea confirma informatiile conform carora Elena Udrea l-ar fi vrut pe Radu Mazare in echipa democrat-liberalilor constanteni. In schimbul trecerii la PD-L, lui Mazare i-ar fi promis ca nu-i vor face dosar penal.
Mitrea a avertizat ca lui Mazare i se pregateste un dosar la DNA, care ar putea fi pus in opera in curand, poate chiar de saptamana viitoare, pentru ca nu a vrut sa treaca de partea lui Basescu.

"Asa se joaca. Nu esti cuminte si scoti capul, apare dosarul. Nu e bun dosarul vechi, facem un dosar nou. Nu avem un dosar sa facem, il scoatem pe Radu Berceanu, care tocmai a plecat din politica, fiindca asa a zis, il ataca pe Miron Mitrea ca a vandut niste terenuri care sunt si acum la CFR, dar le-am vandut eu, ca sa se autosesizeze DNA-ul sa-mi mai faca un dosar", a afirmat Miron Mitrea in emisiunea La Ordinea Zilei de pe postul Antena 3.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.